Pink Sangria – solskin på kande
Denne opskrift har været længe undervejs, og bare ventet på at blive lavet. På sin vis er det fint nok, for mon ikke
at vejret snart arter sig, og bliver “rosé vejr” ?
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER sangria – jeg er vild med at få prøvet lidt forskellige slags og mulighederne er jo nærmest uendelige.
Opskriften til en lille kande kommer her
3 dl rosé – jeg købte en halvsød én – Blossom Hill fra Netto til den nette sum af 39 kr
2 skiver øko citron
3 skiver øko appelsin
8 jordbær
1 fersken eller nektarin
2 tsk sukker eller anden sødning
Saften fra en halv appelsin
1 dl danskvand
Isterninger – spar ikke på dem, sangria er bedst når den er iskold.
Start med at hælde vinen på kande, tilsæt sukker, og al frugten der er skåret i skiver. Lad det trække et par timer hvis du har tid, og hvis du ikke har, så går det nok alligevel 😉
Lige inden servering tilsætter du saften fra en halv appelsin, isterninger i rigelige mængder og en god sjat danskvand.
Rør godt rundt, og servér.
Jeg synes Sangria er perfekt at servere når man skal have gæster – også selvom vejret leger efterår.
På med lidt selvbruner, ud under parasollen med grillen så den ikke bliver slukket af de nogengange tsunami-lignende mængder af regn, og så er det ellers frem med kanderne fulde af flydende solskin.
Er I klar?
12. maj 2017 @ 13:06
Sikke en lækker opskrift – og billederne er jo helt fantastiske! Min mund løber i vand 😀
Den må jeg altså prøve at lave. Har aldrig lavet sangria selv før d:
14. maj 2017 @ 17:48
Tak, hvor er du sød 🙂 Ja prøv endelig, du bliver vild med det!
21. maj 2017 @ 9:39
Uhm, den må jeg prøve!